Thuis-Pagina / Over Ons


Een warm welkom van
Koch and Magdel Pretorius
uw gastheer & gastvrouw en de eigenaren van
Namatubis Hunting Safari


Bekijk onze website, ontdek wat wij u kunnen aanbieden en neem gerust kontakt met ons op als u meer informatie nodig hebt of als u wilt reserveren.

Een buitengewone jacht-ervaring, gecombineerd met een prachtige, natuurlijke omgeving, fascinerend wildleven en Namibische charme wacht op u…


Namatubis Hunting Safari is een 15 jaar oud familie-bedrijf en we zijn er trots op dat we jacht-liefhebbers zowel een werkelijk buitengewone jachtervaring als onze eigen hartelijke gastvrijheid kunnen aanbieden. Gevestigd in Noord-Namibië, 360 km ten noorden van de Namibische hoofdstad Windhoek en slechts 80 km van het wereldbekende Etosha NationalPark, kan Namatubis Hunting Safari u een uitdagende smaak geven van dit uitgestrekte, voor een groot deel onbewoonde, droge maar betoverend mooie land geven dat wij ons thuis noemen.

Het is een land met vele gezichten en verre horizonnen. Daarom opereren wij met onze jacht-business in diverse delen van Namibië op een gecombineerd totaal-oppervlak van circa 80.000 hectare. We bieden een eerlijke jacht voor de traditionele jager die graag een paar kilometer per dag wil lopen, maar ook voor diegene die liever gebruik maakt van onze qua lokatie wel gekozen uitzichtpunten en hoogzitten. Boogjacht is toegestaan in aparte jachtgebieden.

Ons excellente niveau vormt de ruggegraat van ons bedrijf en of u nu zoekt naar een ongecompliceerde en elementaire benadering danwel liever wat meer elegantie en luxe wenst, dan kunnen wij u dat met onze afwisselende accomodatie en traditionele keuken bieden, zowel voor de doorgewinterde jager als voor diegene die eenvoudigweg van het buitenleven en het aangeboden wildleven wil genieten.

Voor essentiële informatie omtrent plaatselijke wetgeving, het weer of andere algemene informatie, belangrijk voor en over Namibië:

Kaart

Map